Cafe

Cafe Cafe-Bar (144)

Brouwerij 't IJ

amsterdam, Noord-Holland  -  Volg een rondleiding en kom alles te weten over het brouwen van bier! Natuurlijk kan een biertje in het proeflokaal na afloop niet ontbreken.

Café Luxembourg

amsterdam, Noord-Holland  -  Café Luxembourg aan het Spui is al sinds de jaren tachtig een Amsterdamse klassieker en een ideale plek om tijdens een ontbijt, lunch of diner mensen te kijken.

Grand café en nachtclub Huize Maas

groningen, Groningen  -  In Huize Maas kun je in grand café Kleintje Maas lekker eten voor een vriendelijke prijs. Het eetcafé heeft al een lange geschiedenis van gastvrijheid. 's Nachts vier je in Huize Maas een feestje: dan is het een nachtclub.

Lunchcafé Zeezicht

breda, Noord-Brabant  -  Biercafé? Lunchcafé? Zeezicht is het allebei. Dit café heeft maar liefst dertig taps aan de bar! Hier kun je heel wat speciaalbiertjes proberen. Ook de lunchkaart biedt veel keus. Dus plof neer op het gezellige terras en geniet.

The Coffee Cat

almere, Flevoland  -  Kom op bezoek bij de katten in The Coffee Cat! In dit knusse kattencafé lopen er overal katten rond, waar je mee kunt knuffelen of spelen. Er worden broodjes, soepen, salades en zoete hapjes geserveerd.

Irish pub O'Paddy

leeuwarden, Friesland  -  Kom genieten van een drankje in Ierse sferen! Als het buiten koud is, brandt binnen de haard. In Irish pub O'Paddy wordt alleen maar Engels gepraat.