Wandelroutes

Wandelen Wandelroute (179)

Leerdam Tour app

leerdam, Utrecht  -  Leer de mooiste plekken in Leerdam kennen met de Leerdam Tour app. Ontdek de ''verborgen” geschiedenis van Leerdam via audio en Augmented Reality.

Wandelen met Gilde Haarlem

haarlem, Noord-Holland  -  Ontdek de historische stad Haarlem aan de hand van een bevlogen stadsgids van het Gilde Haarlem. De vrijwillige gidsen kennen de mooiste plekjes in de stad en weten daar ook nog eens meeslepend over te vertellen!

Wandelroute Westerborkpad

amsterdam, Noord-Holland  -  Maak een bijzondere wandeltocht van de Hollandsche Schouwburg in Amsterdam, verzamelplaats voor Joden in de oorlog, naar Herinneringscentrum Kamp Westerbork in Hooghalen. Loop in het spoor van de Jodenvervolging en laat de droevige...

Mijlpaalroute Tongeren

tongeren, Belgie  -  Via de Mijlpaalroute stap je door de geschiedenis van Tongeren, de oudste stad van België. Onderweg geven mijlpalen en gevelborden je interessante weetjes over alle hoogtepunten van de Tongerse historie.

Wandelroute Gaospad

swifterbant, Flevoland  -  Ontdek de combinatie van hoogte- en dieptepunten, luwte en wind en kalmte en dynamiek bij wandelroute Gaospad. Als je door dit heuvelachtige gebied loopt, voel je het verschil in ruimte.


UITagenda wandelroutes