UITagenda  20 mei 2024 recreatieparken

Activiteiten 20 Mei 2024 Recreatieparken Uitagenda (98)

Overnachten in Cocoon Village

tijdelijke activiteit han-sur-lesse, Namen, Domein van de Grotten van Han  -  Glamping Cocoon Village. Een buitengewoon avontuur! Geniet van een zalig verblijf op het Domein van de Grotten van Han.

vrijdag 17 mei 2024 t/m maandag 20 mei 2024 

Belevenispark Steinerbos

stein, Limburg  -  Ga op avontuur in Belevenispark Steinerbos. Hier kun je discozwemmen in het zwembad, tot ravotten of wandelen in het bos of je uitleven op de trampolines. Wil je even lekker ontspannen? Ga dan picknicken op de ligweide!

RCN de Schotsman

kamperland, Zeeland  -  Leef je uit in het watersportparadijs van RCN de Schotsman. Met een kabelwaterskibaan, zeilschool en een eigen jachthaven, ben je hier niet zomaar uitgekeken!

Victoria Park Wolvega

wolvega, Friesland  -  Victoria Park Wolvega is een fantastische plek voor liefhebbers van paardendrafsport. Geniet van een hapje en een drankje met uitzicht op de dravende paarden.

Gezinscamping De Breyenburg

ledeacker, Noord-Brabant  -  Recreatiecentrum De Breyenburg is een gezinscamping in het Brabantse Ledeacker, een landelijk dorpje grenzend aan de Staatsbossen. Gastvrijheid, ontspanning, gezelligheid en natuur staan hier voorop.

Recreatiepark De Pelikaan

ermelo, Gelderland  -  Bij Recreatiepark De Pelikaan in Ermelo kun je terecht voor een potje midgetgolf. Blijf dan na afloop gezellig iets drinken op het terras. De Pelikaan verzorgt ook feesten.

Recreatiepark 't Lapje

burgh-haamstede, Zeeland  -  Recreatiepark 't Lapje zit vol actief vermaak voor jong en oud. Voetballen, midgetgolfen en trampoline springen. Een leuke bestemming voor een actief dagje uit.