Orgelconcerten en Orgellocaties

Orgelconcerten en Orgellocaties (43)

De Oude Kerk Barneveld

barneveld, Gelderland  -  Bezoek de Oude Kerk in Barneveld en verken haar interessante historie. Ontdek ook de prachtige orgel uit 1766, twee grafmonumenten en de preekstoel.

Sint Pauluskerk Antwerpen

antwerpen, Antwerpen  -  Het interieur van de Antwerpse Sint Pauluskerk lijkt wel een schatkamer! Onder meer schilderijen van beroemde meesters als Rubens, Van Dyck en Jordaens sieren dit barokke kerkgebouw.

Zeeuwse Concertzaal

middelburg, Zeeland  -  Voor mooie (klassieke) concerten in Middelburg moet je in de Zeeuwse Concertzaal zijn. Dit concertpodium staat bekend om de mooie akoestiek en haar bijzondere programmering.

Technik Museum Speyer

Duitsland  -  In Technik Museum Speyer wandel je langs de meest imposante voertuigen van Europa. Het museum heeft een indrukwekkende verzameling; van de spaceshuttle BURAN tot de woonboot van de Kelly Family.

Bartholomeuskerk

stedum, Groningen  -  Breng een bezoekje aan een van de mooiste kerken van Nederland: de Bartholomeuskerk in Stedum. Bekijk de schitterende muurschilderingen en de graftombe.

Grote of Jacobijnerkerk

leeuwarden, Friesland  -  De Grote of Jacobijnerkerk is de oudste kerk van Leeuwarden. In dit monument liggen de Friese Nassau's begraven en staat het beroemde Müllerorgel uit 1742-1727.