Groepsuitje Achterhoek

 groepsuitje Achterhoek en omgeving

De Melktap met maisdoolhof

geesteren, Gelderland  -  Lekkere verse boerenmelk bij het ontbijt! Dat haal je zelf bij De Melktap! Op de boerderij van familie Erinkveld in Geesteren zijn ook heerlijke streekproducten te koop. 's Zomers zet de boer een maisdoolhof uit.

Als filmster op de foto

geesteren, Gelderland  -  Stap stijlvol in the picture en ontdek de wereld van glitter en glamour. Laat je fotograferen als klassiek Hollywoodkoppel, de nieuwe Dita von Teese of als onschuldige pin-up in jaren vijftig stijl met hoeden, pruiken en vintage make-up.

Wijngoed De Hennepe

aalten, Gelderland  -  Proef heerlijke wijnen bij Wijngoed De Hennepe tijdens een rondleiding door de wijngaard. Smaakt dat naar meer? De Achterhoekse wijnen worden aan huis verkocht!

Boerderij De Kolke

voorst, Gelderland  -  Workshops, fietsen, barbecue: als je iets te vieren hebt kun je terecht op Boerderij De Kolke. Of kom met je camper overnachten op de camperplaats. In het winkeltje vind je streekproducten en aparte cadeautjes.

Buitenbad het Hessenbad

hoog-keppel, Gelderland  -  Buitenbad Hessenbad is gewoon een degelijk openluchtzwembad zonder heisa. Een 25-meterbad om lekker banen te trekken, peuterbaden, eenvoudige glijbanen en een heerlijke grote ligweide waar je je handdoekje kunt uitspreiden.