Senioren Achterhoek

 Dagje uit met senioren Achterhoek en omgeving

De MuseumFabriek

winterswijk, Gelderland  -  Bij De MuseumFabriek bewonder je weefmachines maar ook fossielen van mammoeten en andere historische dieren. Daarnaast wordt de textielgeschiedenis van Winterswijk hier verteld.

Hoe Piet Mondriaan begon...

winterswijk, Gelderland  -  Piet Mondriaan zette zijn eerste stappen op het kunstenaarspad in Winterswijk. Hier begon zijn carrière als wereldberoemde kunstenaar. Villa Mondriaan toont de werken uit zijn eerste jaren.

Dickens Museum

braamt, Gelderland  -  Altijd al meer willen weten over het fameuze leven van Charles Dickens? Laat je in het Dickens museum begeleiden door de schrijver zelf en ontdek de kleurrijke geschiedenis achter de schrijver.

Bowling- en Partycentrum 's-Heerenberg

's-heerenberg, Gelderland  -  Bowlen doe je bij Bowling- en Partycentrum 's-Heerenberg. Het centrum is een begrip in de Achterhoek. Bowlen is daar één, maar de smakelijke arrangementen zijn minstens zo fijn. Speel een uurtje bowling en strijk daarna neer achter de Berghse...

Stadsboerderij Grolle

groenlo, Gelderland  -  Neem een kijkje in het boerenleven anno 1650. De prachtige authentieke Stadsboerderij Grolle is in een vrijwel ongeschonden staat. Je vindt er een bedstee, weefgetouw, oude werktuigen en veel meer. Er zijn regelmatig exposities en rondleidingen.

Wijnhoeve Kunneman

geesteren, Gelderland  -  Wijnhoeve Kunneman is van alle markten thuis. Bezoekers kunnen hier wijngaardgolfen of een uitgebreide rondleiding krijgen. Kom ook eens langs in het proeflokaal.