Eropuit met Jongeren Dagje Uit in het Groene Hart

 Dagje uit met tieners Groene Hart en omgeving

Theater Castellum

alphen aan den rijn, Zuid-Holland  -  Breng eens een bezoek aan hét culturele centrum van Alphan aan den Rijn: Theater Castellum. Ga naar de bioscoop, bezoek een voorstelling of geniet van een hapje of drankje.

Speelpark Oud Valkeveen

naarden, Noord-Holland  -  De hele dag schommelen, glijden, springen, vliegen, klimmen en klauteren kan in Speelpark Oud Valkeveen. Dit familiepark aan het mooie Gooimeer belooft een heerlijk dagje uit voor het hele gezin.

Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland

gouda, Zuid-Holland  -  Bekijk een theatervoorstelling uitgevoerd door jongeren of doe zelf mee met een van de voorstellingen! In het Jeugdtheaterhuis zijn kinderen en jongeren continu bezig met theater en kunst.

Bowling de Kegel

amstelveen, Noord-Holland  -  Bij Bowling de Kegel kunnen bezoekers bowlen, maar het centrum is ook geschikt voor familiefeestjes en bedrijfsuitjes.

Avontura Zoetermeer

zoetermeer, Zuid-Holland  -  Klim, klauter en spring erop los in Avontura Zoetermeer! Maar liefst vier etages vol speeltoestellen garanderen dolle pret. Lekker weer buiten? Dan is er altijd nog de ruime buitenspeeltuin.