Romantische Uitjes Dagje Uit in het Groene Hart

 romantische uitjes Groene Hart en omgeving

Keck. to bike

gouda, Zuid-Holland  -  Gouda en omgeving verkennen op de fiets? Huur dan een gaaf modelletje bij Keck. bike rental. Drink voor je vertrekt een kopje koffie in het café en trap vervolgens zo hard of rustig als je wilt een dagje door de stad van de kaas.

Theater Castellum

alphen aan den rijn, Zuid-Holland  -  Breng eens een bezoek aan hét culturele centrum van Alphan aan den Rijn: Theater Castellum. Ga naar de bioscoop, bezoek een voorstelling of geniet van een hapje of drankje.

Varen door het Groene Hart - Sloepverhuur

alphen aan den rijn, Zuid-Holland  -  Geen vaarbewijs, maar toch genieten van een dagje op het water? Huur dan een sloep bij Groene Hart Sloepverhuur en vaar naar de Kagerplassen, Leiden of Alphen aan den Rijn. In het Groene Hart kun je alle kanten op.

Rederij Belle

muiden, Noord-Holland  -  Rederij Belle beschikt over zes mooie boten; de Adeline, Dame van Amstel, Belle van Zuylen, Emma, Zeilboot Muiden en Stoomschip Succes. Kom stijlvol varen door de Amsterdamse grachten, over de Vinkeveense of Loosdrechtse plassen of over de Amstel.

Speelbos De Balij

zoetermeer, Zuid-Holland  -  Natuurgebied De Balij bij Zoetermeer geeft kids alle ruimte om te klimmen, bouwen en verstoppertje te spelen in het Speelbos.

Gamestate Mall of the Netherlands

leidschendam, Zuid-Holland  -  Get your game on! In Gamestate Leidschendam vind je heel veel games. Speel Pac-Man, waag je aan een gokspel of daag elkaar uit voor een battle. Leuk: met elke game spaar je tickets, waarmee je prijzen kunt winnen.

Spa Sereen

tienhoven, Utrecht  -  Aan de Maarsseveense plassen vind je een oase van wellness en rust: Spa Sereen. De naam zegt het al, hier kom je volledig tot rust.