Vriendinnendag Dagje Uit in het Groene Hart

 vriendinnendag Groene Hart en omgeving

-in the spotlights-

Wijngaard De Amsteltuin

amstelveen, Noord-Holland  -  Pers de druiven van De Amsteltuin zelf met blote voeten in een grote bak en kom alles te weten over wijnen in deze wijngaard. Een zomerse plek in hartje Holland!

Keck. to bike

gouda, Zuid-Holland  -  Gouda en omgeving verkennen op de fiets? Huur dan een gaaf modelletje bij Keck. bike rental. Drink voor je vertrekt een kopje koffie in het café en trap vervolgens zo hard of rustig als je wilt een dagje door de stad van de kaas.

-in the spotlights-

Theater Castellum

alphen aan den rijn, Zuid-Holland  -  Breng eens een bezoek aan hét culturele centrum van Alphan aan den Rijn: Theater Castellum. Ga naar de bioscoop, bezoek een voorstelling of geniet van een hapje of drankje.

Varen door het Groene Hart - Sloepverhuur

alphen aan den rijn, Zuid-Holland  -  Geen vaarbewijs, maar toch genieten van een dagje op het water? Huur dan een sloep bij Groene Hart Sloepverhuur en vaar naar de Kagerplassen, Leiden of Alphen aan den Rijn. In het Groene Hart kun je alle kanten op.

Het Hofje van Mevrouw van Aerden

leerdam, Utrecht  -  Geniet van schilderijen van Hollandse meesters uit de zeventiende eeuw, verzameld door Pieter van Aerden. De omgeving waarin de schilderijen hangen is minstens zo interessant: het achtiende eeuwse Hofje van Mevrouw van Aerden aan de Linge.